I am ready - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Watti - WaarBenJij.nu I am ready - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Max Watti - WaarBenJij.nu

I am ready

Door: mwatti

Blijf op de hoogte en volg Max

17 December 2010 | Nederland, Amsterdam

Ik ben er helemaal klaar voor. Mijn koffer is, zoals jullie zien al ingepakt. De koffer krijg ik van mijn dochter Hannah. Volgeplakt met de symbolen van de reeds bezochte locaties de afgelopen jaren. Helaas kan ik er maar één kant laten zien.

• 17 December 2010 - 09:11

Omi:

Hi uncle M,

Het is nu écht aftellen geblazen! Het moment waar u al zo lang naar uit heeft gekeken is aangebroken, SPANNEND!! U ruilt de kou in voor de zon en nieuwe culturen die de wereld u te bieden heeft. Ik ben dan ook MEGA jaloers op u en zal u op de voet volgen via deze site en ofcourse facebook hihi. Ik denk maar zo: mijn tijd komt nog wel :) Geniet nog van de laatste voorpret dingen en vooral van uw gezin! C U SUNDAY @ Schiphollllllllll :D
    X Omi

• 19 December 2010 - 10:32

Marianne Schenderlin:

Ha Max ik hoop dat je vliegtuig ook werkelijk is vertrokken met jou er in. Ondanks de winter! Goeie reis en geniet ze!

• 20 December 2010 - 12:34

Silvana En Brigiet:

Ha die Max
    Hopen dat je al vertrokken bent en de kou achter je kan laten. Keep it save, we keep in touch. Genieten!
    xxx